Reisverzekering vergelijken

We helpen je bij het vinden van een passende reisverzekering.We hebben de beste reisverzekeringen op een rijtje gezet

Reisverzekering Vergelijken

Betaal niet meer dan nodig en bespaar op je reisverzekering in 2021. Een onderdeel van je vakantievoorbereiding is het regelen van een reisverzekering. Heb jij hier al aan gedacht? Wellicht vraag je je nog af waarom een reisverzekering eigenlijk nodig is. Wij helpen je hier graag een handje bij. Om de juiste reisverzekering te vinden is het aan te raden verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Wij hebben alvast wat onderzoek voor je gedaan. Bereken hieronder je premie van je reisverzekering en open direct.

PLAN - PRICE

Description

Centraal Beheer

Doorlopende Reisverzekering

Alarmcentrale 24/7 bereikbaar

Beoordeeld met een 9.2

Vanaf €2,86 p/m 

SALE!

Allianz Global Assistance

Doorlopende Reisverzekering

Het hele jaar door verzekerd

Beoordeeld met een 8.1

Vanaf €1,85 p/m

Nationale Nederlanden Doorlopende Reisverzekering

Bagage standaard meeverzekerd

Beoordeeld met een 8.3

Vanaf €2,27 p/m


Reisverzekering, Waarom?

Met een reisverzekering ben je verzekerd tegen materiële schade en letselschade die je tijdens je reis kunt oplopen. Daarnaast biedt de reisverzekeraar hulp in het land waar je op vakantie bent en zorgt de verzekeraar er eventueel voor dat je wordt teruggebracht naar Nederland.

Met een reisverzekering verzeker je jezelf voor risico’s die je niet kunt of wilt dragen tijdens jouw vakanties en weekendjes weg. Zo kun je onbezorgd genieten van je vakantie. Hieronder vind je de drie belangrijkste redenen.

1. Medische kosten verzekerd

Een zorgverzekering vergoedt niet altijd alle kosten als je bijvoorbeeld ziek wordt op vakantie en daardoor langer in het buitenland moet blijven. Een zorgverzekering vergoedt medische kosten tot de prijs die de behandeling in Nederland kost. Zijn die kosten in het buitenland hoger, dan betaal je zelf de rest bij als je niet aanvullend bent verzekerd of geen reisverzekering mét een dekking voor medische kosten hebt.

2. 24/7 hulp van de Alarmcentrale

Met een Reisverzekering staat de Alarmcentrale dag en nacht voor je klaar. Je kunt rekenen op advies en ondersteuning op het moment dat jij het nodig hebt. Zij helpen je met wat je het beste kunt doen, regelen tickets als familie moet overkomen en zoeken het best passende ziekenhuis voor je. Verder is je verzekeraar aanspreekpunt in geval van schade, maar zorgen ze bijvoorbeeld ook voor medische ondersteuning in het buitenland en/of voor de terugkeer naar Nederland.

3. Verzekerd tegen onvoorziene kosten

Een reisverzekering vergoedt meer dan je denkt. Als je in het buitenland in het ziekenhuis belandt en daar een paar nachten moet blijven, vergoedt de reisverzekering extra hotelovernachtingen voor bijvoorbeeld je partner. Maar denk ook aan andere kosten, zoals eten en taxi’s om van en naar het ziekenhuis te komen.

Wat dekt een reisverzekering?

De meeste reisverzekeringen vergoeden standaard:

  • Vergoeding van gemaakte extra kosten vanwege een onverwachte gebeurtenis.
  • Hulpverlening in het buitenland.
  • Terugkeer naar Nederland (repatriëring).

De doorlopende Reisverzekering biedt een basisdekking die je kunt uitbreiden met aanvullende dekkingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een dekking voor wintersport, medische kosten en annulering.