Motorverzekering vergelijken

We helpen je bij het vinden van een passende motorverzekering. We hebben de beste motorverzekeringen op een rijtje gezet

Motorverzekering Vergelijken

Betaal niet meer dan nodig en bespaar op je motorverzekering in 2021. Om de juiste verzekering te vinden voor je motor is het aan te raden verzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Wij hebben alvast wat onderzoek voor je gedaan. Bereken hieronder je premie van je motorverzekering en open direct.

PLAN - PRICE

Description

Univé

Motorverzekering

24/7 hulp bij pech

Beoordeeld met een 8.3

Vanaf €3,37 p/m

Centraal Beheer

Motorverzekering

Accessoires standaard meeverzekerd

Uitstekende service

Vanaf €7,87 p/m 

Nationale Nederlanden 

Motorverzekering

Accessoires meeverzekerd tot €500

Korting op premie tweede motor

Vanaf €1,80 p/m


Motorverzekering, Waarom?

Schade is snel gemaakt en schade laten herstellen vaak heel duur. Daarom hebben wij in Nederland besloten dat iedereen met een motor verplicht is om minimaal een WA verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die je per ongeluk aan anderen toebrengt. Zo hoeft dus niemand zelf op te draaien voor schade die veroorzaakt is door iemand anders.

Als je je motor gaat verzekeren, kun je kiezen tussen een WA of een Allriskverzekering. Bij een allriskverzekering is niet alleen de schade die je aan anderen toebrengt gedekt, maar ook de meeste gevallen van schade aan je eigen motor.

Reden genoeg om niet zonder verzekering te gaan rijden, maar een goede verzekering te zoeken.