United Consumers

United consumers_verzekeringkeuzenl_logo

Meer geld overhouden, voor een leuker leven

UnitedConsumers is opgericht in 2000 met één doel voor ogen: jou verlichten in vaste lasten. Dit doel streeft United Consumers nog altijd na. UnitedConsumers: het consumentencollectief voor Nederland. Je hebt er vast wel eens over gehoord: een consumentencollectief. Een collectieve zorgverzekering bijvoorbeeld. Je kunt zich meestal alleen aansluiten via een werkgever. Voor individuen is dit bijna niet mogelijk. Daarom is UnitedConsumers er als consumentencollectief voor iedereen. UnitedConsumers biedt voordeel op je zorgverzekering, autoverzekering, energie, GSM abonnement en brandstof. United Consumers kan groot inkopen. De korting die zij daarmee krijgen, geven ze aan jou. Vanzelfsprekend. 

United Consumers zorgverzekeringen

Voor de basisverzekering betaal je in 2021 € 114,85 per maand.Goed nieuws: onze restitutiepolis UC Eigen Keuze is de goedkoopste van Nederland! UC Eigen Keuze is een ideale basisverzekering voor wie graag 100% keuzevrijheid heeft. Bovendien krijgt u 5% korting op de zorgverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Goed nieuws: De restitutiepolis UC Eigen Keuze is de goedkoopste van Nederland! UC Eigen Keuze is een ideale basisverzekering voor wie graag 100% keuzevrijheid heeft. Bovendien krijgt u 5% korting op de zorgverzekeringen van UnitedConsumers door VGZ. Zo hou je meer over voor een leuker leven!

United ConsumersBasisverzekeringBekijk
Review
United ConsumersVrije Zorgkeuze RestitutieBekijk
Review

Waarom kiezen voor de United Consumers zorgverzekering?

  • UnitedConsumers en VGZ werken samen om zo de beste zorgverzekering, tegen de hoogste korting aan te kunnen bieden. 
  • Eenvoudig besparen op vaste lasten.UnitedConsumers nemen de lasten uit jou handen en leggen het je uit in begrijpelijke taal. Goed voor elkaar.
  • Iedereen is welkom. Besparen begint bij uw inschrijving: deelname is gratis. Zo houden ze bij United Consumers het collectief laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ruim 500.000 deelnemers besparen via UnitedConsumers op hun vaste lasten. Dit geeft je meer ruimte voor de leuke dingen in het leven. Je verdient meer.
  • Je krijgt 5% korting op de basisverzekering én 15% korting op elke aanvullende verzekering. Zo hou je meer over voor een leuker leven!

United Consumers Autoverzekering afsluiten

Met een Autoverzekering ben je verzekerd voor schade die je met je auto veroorzaakt aan de auto en spullen van anderen. Bij United Consumers kun je kiezen tussen drie verschillende dekkingen. Welke verzekering je voor je auto afsluit, kies je natuurlijk helemaal zelf.

United Consumers Autoverzekering afsluiten-website United Consumers

Er zijn drie verschillende soorten autoverzekeringen. Om de keuze voor de dekking van je autoverzekering makkelijker te maken, hebben wij per type autoverzekering dekking de belangrijkste zaken op een rijtje gezet.

Wa VerzekeringvinkJe auto is ouder dan 10 jaar
vink Je wilt de goedkoopste autoverzekering
vink Je auto is niet veel meer waard
vink Ontvang altijd 5% korting
WA Beperkt Cascovink Geschikt voor auto’s tussen de 5 en 10 jaar oud
vink Je auto is diefstal en/of inbraakgevoelig
vink Je auto is minstens € 1.250,00 waard
vink Je wilt verzekerd zijn tegen ruitschade
vink Ontvang altijd 5% korting
WA Casco (allrisk)vink Je wilt verzekerd zijn tegen alle schades aan je auto
vink Je auto is gefinancierd met een lening
vink Je auto heeft een hoge waarde
vink Je (nieuwe) auto is jonger dan 5 jaar
vink Ontvang altijd 5% korting
Bron: Website United Consumers

Een autoverzekering afsluiten betekent belangrijke keuzes maken. Het is verstandig om vooraf uw autoverzekering te vergelijken. Daarbij kies je zelf welke dekking het beste bij je persoonlijke situatie past. Omdat het soms moeilijk is om dat te beoordelen, helpen wij je graag met het maken van de juiste keuze. Hulp nodig bij kiezen? Wij van verzekeringkeuze.nl helpen je graag! Bereken onze autoverzekeringen.

Waarom kiezen voor een United Consumers Autoverzekering?

  • Bovenop de lage premie krijg je jaarlijks de garantie van minimaal 5% extra korting op je goedkope autoverzekering. Deze korting wordt niet direct verrekend op je factuur, maar opgebouwd in online bespaartegoed. Zo bespaar je tot wel € 150,00 per jaar! De gespaarde euro’s kun je laten uitkeren wanneer je dat wilt. Gewoon in euro’s op je bankrekening. Zo heb je altijd een extraatje achter de hand voor dingen waar je blij van wordt.
  • Je krijgt altijd 5% korting op de premie, ieder jaar weer! Daarnaast brengen wij je jaarlijks op de hoogte als er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!
  • All Risk al vanaf € 17,- per maand
  • Jaarlijkse premie-check: wij bekijken ieder jaar of je premie goedkoper kan

Waarvoor ben ik verzekerd?

Wat vergoed wordt in geval van schade, is afhankelijk van het soort autoverzekering dat je kiest. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom zetten wij de belangrijkste verschillen van de verschillende soorten autoverzekeringen op een rij:

Waarvoor ben ik verzekerd?WAWA Beperkt CascoWA
Casco (allrisk)
Schade aan anderenJaJaJa
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslagNeeJaJa
Diefstal, joyriding, inbraakNeeJaJa
RuitschadeNeeJaJa
Botsing met loslopende dieren of vogelsNeeJaJa
Natuurrampen (storm e.d.)NeeJaJa
Aanrijding, slippen en te water rakenNeeNeeJa
Overige van buiten komende onheilenNeeneeJa
Bron: Website United Consumers

United Consumers reviews-website united consumers
Bron: Website United Consumers

Je autoverzekering vergelijken gaat makkelijk en onafhankelijk. Vul je kenteken in en bereken de kosten van je nieuwe autoverzekering. Goedkope autoverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking? Vergelijk de verschillende autoverzekeringen op verzekeringkeuze.nl en kies de dekking die het beste bij je past.

Contactgegevens

Vragen over je verzekering

Telefoon: 040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn

info@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag