Nationale Nederlanden Motorverzekering review en ervaringen-2021

Nationale Nederlanden bied je een ruim aanbod aan verzekeringen. Zo kun je precies kiezen wat bij je past. Alle verzekeringen bieden uitstekende dekkingen en worden goed gewaardeerd. Dat betekent dat je kunt rekenen op een optimale service, eerlijke informatie en begrijpelijke producten. In dit artikel onze review en ervaringen van de Nationale Nederlanden Motorverzekering deze is direct af te sluiten.

Over Nationale Nederlanden

De Website van Nationale Nederlanden in 2021

Nationale Nederlanden Motorverzekering

Goed verzekerd de weg op. Met de motor ben je kwetsbaar in het verkeer. Met de Nationale Nederlanden Motorverzekering ben je verzekerd tegen de belangrijkste risico’s.

Voor je motor kun je kiezen uit de dekkingen WA, WA Extra en WA Casco. Met de dekking WA ben je verzekerd voor schade die je met de motor veroorzaakt bij anderen.
Kies je voor WA Extra? Dan ben je verzekerd voor schade zoals diefstal, brand, storm, hagel en joyriding. Met de dekking WA Casco ben je het meest uitgebreid verzekerd.

Nationale NederlandenMotorverzekeringWA
Nationale NederlandenMotorverzekeringWA Extra
Nationale NederlandenMotorverzekeringWA Casco
Bron: Website Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden Motorverzekering review en ervaringen

Om een zo goed mogelijke review af te leveren kijken we ook altijd even naar websites zoals de consumentenbond en Independer of in de App Store en natuurlijk kijken wij naar de score die Nationale Nederlanden behaald bij klanten! Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Klanten beoordelen Nationale Nederlanden met een 8,4 met maar liefst 4 van de 5 sterren!

Voordelen van deze Motorverzekering:

 • Premiekorting wanneer de motor het tweede motorrijtuig is dat bij Nationale-Nederlanden wordt verzekerd
 • Schade aan helm, kleding en diverse accessoires meeverzekerd tot €500
 • Dag en nacht gratis hulp bij een ongeval in binnen- of buitenland
Bron: Website Nationale Nederlanden

Waarom kiezen voor de Nationale Nederlanden Motorverzekering?

 • Goed verzekerd de weg op. Met de motor ben je kwetsbaar in het verkeer. Met de Nationale Nederlanden Motorverzekering ben je verzekerd tegen de belangrijkste risico’s.
 • Nieuwwaarde een jaar verzekerd. Als je een nieuwe motor verzekert, dan is deze bij de Cascodekking het eerste jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde. Is je motor total loss? Dan kijkt Nationale Nederlanden wat een vergelijkbare motor op dat moment kost en krijg je dat bedrag uitgekeerd. Dit geldt voor alle nieuwe motoren tot € 17.500,-.
 • Ook accessoires verzekerd. Kies je voor de Extra dekking? Dan is schade aan je geluidsapparatuur voor maximaal € 500,- meeverzekerd. Bij de Cascodekking is ook schade aan je helm en kleding tot € 500,- gedekt.
 • Profiteer van pakket korting. Deze verzekering sluit je in het ZekerheidsPakket Particulieren waarin je ook nog andere verzekeringen kunt sluiten. Pakketkorting kan oplopen tot 8% en voor de autoverzekering zelfs tot 12%
 • Ook als je twee motoren verzekert, kun je rekenen op premiekorting.
 • Premiekorting voor tweede motor 
 • Helm en kleding verzekerd voor € 500,- (Casco)
 • Een jaar verzekerd voor nieuwwaarde (Casco) 
 • Tot 8% korting binnen het ZekerheidsPakket Particulieren

Kies je ervoor om alle verzekeringen bij Nationale Nederlanden onder te brengen? Dan ben je niet alleen erg goed verzekerd, maar profiteer je óók van 8% korting. Hoe het werkt? De verzekeringen zijn opgedeeld in 5 categorieën. Hoe meer verzekeringen je afsluit in de verschillende categorieën, hoe meer korting je ontvangt op de totale premie. De korting begint met 2% bij 2 categorieën.

Hulp nodig? Wij van verzekeringkeuze.nl helpen je graag met het vergelijken en berekenen van je Motorverzekering. Wil je snel weten wat jij precies betaalt voor je motorverzekering in 2021? Bereken direct je premie via de website van Nationale Nederlanden en je weet het binnen enkele minuten!