Allianz

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Het doel is de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. Ze helpen klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. Allianz moedigt iedereen aan om zijn ambities te realiseren en niet bang te zijn om een stap verder te gaan. Allianz is the home for those who dare. Nummer 1 verzekeringsmerk. Allianz is voor de 2e keer uitgeroepen tot nummer 1 verzekeringsmerk ter wereld. Hieronder vind je een selectie van de verzekeringsproducten , deze zijn direct af te sluiten.

De Fietsverzekering van Allianz Global Assistance 

Bron: Allianz

De Fietsverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig met de fiets onderweg bent. Met het Standaard pakket is je fiets verzekerd voor Diefstal en Juridische hulp. Kies je voor het pakket Uitgebreid, dan is je fiets ook verzekerd voor Schade. Wil je pechhulp in heel Nederland erbij? Dan kies je voor het Compleet pakket. Je kunt kiezen voor een Kortlopende Fietsverzekering (3 jaar dekking) of een Doorlopende Fietsverzekering (minimaal 1 jaar). De Fietsverzekering is af te sluiten voor elke soort fiets. Of je nu een e-bike of een stadsfiets hebt. Nieuw of gebruikt. En heb je accessoires bij je fiets? Dan kun je deze gewoon meeverzekeren.

Waarom kiezen voor de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance?

 • Diefstal en Juridische hulp gedekt
 • Schade en Pechhulp optioneel
 • Volledige aankoopwaarde gedekt*
 • Snelle uitbetaling na fietsdiefstal
 • Dekkingsperiode: 3 jaar of doorlopend
 • Consumentenbond: Beste koop (categorie stadsfiets)
 • Al vanaf € 2,08 per maand

Dekking Fietsverzekering

Hieronder vind je in het dekkingsoverzicht de belangrijkste dekkingen van onze fietsverzekeringen


Standaard
Dekking voor Diefstal
Al vanaf
€ 2,08 per maand
Uitgebreid
Dekking voor Diefstal en Schade
Al vanaf
€ 2,33 per maand
Compleet
Dekking voor Diefstal, Schade en Pechhulp
Al vanaf
€ 3,58 per maand
Diefstal verzekerdJaJaJa
Juridische hulpJaJaJa
Schade aan je fietsNeeJaJa
Vergoeding voor leenfietsNeeJaJa
PechhulpNeeNeeJa
Aankoopwaarde terugJaJaJa
Bron: Website Allianz

Voordelen van de fietsverzekering

Fietsverzekering Allianz
Bron : Allianz

Kies zelf: 3 jaar verzekerd of doorlopend verzekerd.

Je kunt kiezen voor een Kortlopende Fietsverzekering (3 jaar dekking) of een Doorlopende Fietsverzekering. Je sluit een Kortlopende Fietsverzekering af voor een periode van drie jaar. Je betaalt de premie voor deze verzekering in één keer vooruit. Wordt je fiets gestolen? Dan ontvang je gedurende de hele looptijd het aankoopbedrag terug. 

Wil je liever doorlopend verzekerd zijn? Dan kun je de Doorlopende Fietsverzekering afsluiten. Deze geldt voor minimaal één jaar en wordt daarna jaarlijks verlengd. Je kunt de verzekering na één jaar opzeggen, met een opzegtermijn van één maand. De premie betaal je per jaar of per maand, zonder extra toeslag. Bij Diefstal ontvang je in de eerste drie jaar de volledige aanschafwaarde terug. Na drie jaar gelden er afschrijvingen.

Aankoopwaarde vergoed

Als je fiets wordt gestolen, dan ontvang je de aankoopwaarde van je fiets snel terug op je rekening*. In de eerste drie jaar ontvang je de volledige aankoopwaarde terug. Na drie jaar gelden er afschrijvingen. De dekking Diefstal is wereldwijd geldig. Je kunt je fiets dus gerust meenemen op vakantie.

Snelle afhandeling bij diefstal

Is je fiets gestolen? Dan wil je je geld natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Je stuurt ons het politierapport, de aankoopnota en twee originele sleutels op. Wij maken het aankoopbedrag uiterlijk op de zevende kalenderdag nadat je de fietsdiefstal bij ons hebt gemeld, over naar je rekening. Zorg er dan wel voor dat alle stukken voor die tijd bij ons binnen zijn.

Altijd verzekerd van juridische hulp

Met de Fietsverzekering ben je altijd verzekerd van Juridische hulp. Heb je schade als gevolg van een ongeval? Of veroorzaakt een ander schade aan jou of je fiets? Dan helpen wij je om de schade te verhalen op de betrokken partij. Juridische hulp maakt standaard onderdeel uit van de verzekering.

Vergoeding van een leenfiets in geval van schade

In geval van schade heb je recht op een leenfiets. Wij geven je hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding betalen we gelijk met de reparatienota aan je uit. De vergoeding bedraagt maximaal € 5 per dag voor een gewone fiets en € 8,50 voor een e-bike. Je hebt recht op een leenfiets voor maximaal 3 drie dagen, plus de dagen die eventueel nodig zijn om een schade-expert de schade te laten beoordelen.

Professionele hulp bij pech

Pech krijgen onderweg is al vervelend genoeg. Gelukkig is hulp altijd dichtbij. Eén telefoontje naar onze alarmcentrale en een gecertificeerde fietsmonteur is onderweg. In bijna alle gevallen wordt je fiets direct gerepareerd. Wat voor fiets je ook hebt en waar je ook staat. Zelfs tot 30 kilometer over de Nederlandse grens in België of Duitsland.

Pech? Bijna altijd reparatie ter plekke

Pech krijgen met de fiets kan iedereen gebeuren. Maar met onze Fietsverzekering hoef je gelukkig niet lang stil te staan. In geval van pech komt er een fietsmonteur naar je toe met een bus die volledig is ingericht als mobiele werkplaats. In 95% van de gevallen wordt je fiets direct gerepareerd. De fietsmonteur heeft kennis van alle soorten fietsen. Van mountainbike tot het nieuwste model e-bike. Behoor je tot de 5% waarbij reparatie ter plekke niet mogelijk is? Of geef je er de voorkeur aan om teruggebracht te worden? Dan vervoeren we jou én je fiets naar een locatie naar keuze, binnen een straal van 30 kilometer. En fiets je samen met iemand anders, dan wordt ook deze persoon en zijn fiets vervoerd. Samen uit, samen thuis!   

Bij pech 24/7 bereikbaar

De fietsmonteurs staan op weekdagen tussen 08:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 09:00 en 21:00 uur voor je klaar. Als je buiten deze uren met pech aan je fiets stil komt te staan, dan rijdt de hulpdienst uit om jou en je fiets, en een eventuele medefietser, naar het begin- of eindpunt van je fietstocht te brengen.

Dé fietsverzekering met doorfietsgarantie

Met de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance kun je rekenen op doorfietsgarantie. Dit betekent dat je altijd weer snel op weg bent in geval van Schade, Diefstal of Pech. Bij pech onderweg word je ter plaatse geholpen door gecertificeerde fietsmonteurs. Is je fiets gestolen? Dan krijg je de aankoopwaarde snel uitgekeerd. En in geval van schade krijg je een vergoeding voor een leenfiets.

Type fietsen die je kunt verzekeren

E-bike / elekrische fietsEigen risico bij Diefstal: geen
Gewone fiets, stadsfiets, bakfiets, moederfiets, ligfiets, etc.Eigen risico bij Diefstal: geen
ATB / Mountainbike / RacefietsEigen risico: 20% van de door ons vastgestelde schade.
Speed pedelecEigen risico bij Diefstal: geen
Let op, dit is geen verplichte WA-verzekering
Bron: Website Allianz

Beste Koop volgens Consumentenbond

De Kortlopende – en de Doorlopende Fietsverzekering van Allianz Global Assistance is in het jaarlijkse onderzoek naar fietsverzekeringen van de Consumentenbond in mei 2019 uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ in de categorie stadsfietsen.

De Elektrische Fietsverzekering van Allianz Global Assistance 

Voor alle soorten elektrische fietsen

Kies uit twee fietsverzekeringen.

Alle soorten elektrische fietsen zijn te verzekeren bij Allianz Global Assistance. Of het nu gaat om een elektrische bakfiets, mountainbike of reguliere e-bike. Je bent altijd verzekerd voor juridische hulp en diefstal en het verzekeren van je elektrische fiets kan op twee manieren: 

 • Kortlopende Fietsverzekering, waarbij je voor een periode van 3 jaar bent verzekerd en de fietsverzekering automatisch afloopt.
 • Doorlopend Fietsverzekerin, waarbij je doorlopend bent verzekerd en de verzekering minimaal 1 jaar duurt. Daarna is deze opzegbaar met één maand opzegtermijn.

Daarnaast kies je bij het verzekeren van je elektrische fiets uit drie pakketten:

StandaardUitgebreidCompleet
Juridische hulpJuridische hulpJuridische hulp
DiefstalDiefstalDiefstal
Al vanaf 
€ 2,33 
p/m
SchadeSchade
Al vanaf 
€ 2,92 
p/m
Pechhulp
Al vanaf 
€ 4,17 
p/m
Bron: Website Allianz

Zowel de Kortlopende- als de Doorlopende Fietsverzekering is wereldwijd geldig. Er zijn twee uitzonderingen: 
 

 • Juridische hulp krijg je alleen in Europa.
 • Pechhulp ontvang je in Nederland en tot 30 kilometer over de Nederlandse grens in België en Duitsland.

Voordelen van de Elektrische Fietsverzekering

 • Kies uit twee fietsverzekeringen én drie pakketten
 • Optioneel: garantie verlengen van de accu
 • Altijd verzekerd voor diefstal en juridische hulp
 • Uitbreiden met schade en/of pechhulp mogelijk
 • Volledige aankoopwaarde gedekt*
 • Al vanaf € 2,33 per maand

Beste Koop volgens Consumentenbond

De Kortlopende – en de Doorlopende Fietsverzekering van Allianz Global Assistance is in het jaarlijkse onderzoek naar fietsverzekeringen van de Consumentenbond in Mei 2019 uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ in de categorie stadsfietsen.

Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance 

Verzekerd tijdens je reis of vakantie 

Ga je af en toe op vakantie? Met de Kortlopende Reisverzekering verzeker je elke reis op jouw manier. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen. Bij deze tijdelijke reisverzekering zijn SOS hulpverlening én verlies/diefstal van bagage tot een maximaal bedrag van € 4.000 standaard inbegrepen. Verder zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd en kan je de reisverzekering makkelijk aanvullen met een annuleringsdekking.

Voordelen van de Kortlopende Reisverzekering

 • Verzekering afgestemd per reis
 • Bagage tot € 4.000 standaard meeverzekerd
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
 • Ideale aanvulling: annuleringsverzekering
 • Al vanaf € 1,40 p.p. per dag

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 36 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Als je zonder Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar het tarief dat in Nederland geldt voor een behandeling. Maar als medische zorg in het buitenland duurder is, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Als je kosten hebt gemaakt voor schade, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. En dat je aanvraag eerlijk wordt bekeken. Heb je een Kortlopende Reisverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance dan wordt altijd de situatie bekeken waarin de schade is ontstaan om schade zo eerlijk mogelijk te behandelen. Meld je schade online  of met de post via een schade aangifteformulier. Allianz Global Assistance streeft ernaar je schade aangifte in maximaal 10 werkdagen af te handelen.

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Met een Kortlopende Reisverzekering is het mogelijk om het risico van wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. Kortom: voor een zeer volledige Kortlopende Reisverzekering ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres.

Heb je minder dan 7 dagen geleden je reis geboekt? Dan biedt Allianz Global Assistance je de mogelijkheid je reisverzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaal je geen dubbele poliskosten en hoef je maar 1 keer een verzekering af te sluiten. Voor een standaard dekking betaal je 5,5% van de reissom en voor de dubbel-zeker dekking 6% van de reissom. Met de annuleringsverzekering ben je voor en tijdens je reis verzekerd als je onverwacht je reis moet annuleren. Met de dubbel-zeker variant krijg je zelfs de hele reissom vergoed als je tijdens je reis terug moet naar Nederland!

Je kunt de Kortlopende Reisverzekering afsluiten voor reizen in Nederland, binnen Europa*, Wereld exclusief Canada en de Verenigde Staten en Wereld inclusief Canada en de Verenigde Staten. Welk gebied voor jou van toepassing is, hangt niet alleen af van je eindbestemming, maar ook hoe je daar komt. Als je bijvoorbeeld andere landen bezoekt voordat je op je eindbestemming aankomt, dan is het belangrijk dat je ook voor deze landen de juiste dekking hebt.

* Tot Europa rekent Allianz Global Assistance ook  de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Doorlopende Reisverzekering

Het hele jaar door verzekerd voor al je reizen. 

Met de Allianz Doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd als je op vakantie gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten van bijvoorbeeld vermiste bagage of een ongeval tijdens een zonvakantie, korte stedentrip of weekendje in een bungalow. Bovendien kun je kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering.

De doorlopende reisverzekering bestaat uit een basisdekking voor hulpverlening, bagage, medische kosten en ongevallen. Je kunt de verzekering uitbreiden met een dekking voor wintersport of een doorlopende annuleringsverzekering.

Bij de inhoud van elke dekking staat in de voorwaarden wat er voor die dekking niet verzekerd is. Allianz biedt in ieder geval geen hulp en vergoeden geen schade als u onvoldoende voorzichtig bent geweest. Of als je de kosten redelijkerwijs kon verwachten, door bestaande ziekte of gebreken bijvoorbeeld.

De doorlopende reisverzekering geldt in Nederland en in Europa. Maar je kunt het dekkingsgebied ook uitbreiden naar een werelddekking.

Je verzekering is een doorlopende verzekering en geldt dus voor een heel jaar, maar alleen tijdens een geboekte vakantie. Je hoeft dus niet steeds opnieuw een reisverzekering af te sluiten. Per reis geldt een maximale reisduur van 90 dagen. Je kunt dat uitbreiden naar 180 dagen.

Standaard is wintersport niet meeverzekerd. Maar je kunt er wel voor kiezen om dat mee te verzekeren.

Er geldt een eigen risico voor schade aan je bagage. Dat eigen risico is € 50,-.

De annuleringsverzekering geldt automatisch als je een vakantie boekt. De annuleringsverzekering stopt als je weer thuis bent aangekomen van je vakantie. De annuleringsverzekering gaat dus steeds opnieuw in en eindigt steeds.

Allianz Global Assistance betaalt niet als er bij het boeken van een reis (medische) omstandigheden zijn waarvan je kunt verwachten dat je daarom je reis moet annuleren of eerder terug naar huis moet.

Voordelen van de Doorlopende Reisverzekering

 • Privéreizen en weekendjes weg hele jaar verzekerd
 • Uit te breiden met annuleringsverzekering
 • Voor reizigers tot 27 jaar max. 15% jongerenkorting
 • Gratis medisch advies via Nederlandse reisarts.
 • Al vanaf € 1,85 p.p. per maand*

Globetrotter Verzekering

Lang op reis, studeren of werken in het buitenland

Studeren in Italië, backpacken door Azië of een tussenjaar vieren in Afrika? Met de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance kan het allemaal. Deze reisverzekering is zeer geschikt voor een studie, stage, (vrijwilligers) werk of een wereldreis. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten verzekerd en profiteer je van unieke services.

Voordelen van de Globetrotter Verzekering

Kies zelf wat je verzekerd

De Globetrotter Verzekering is ideaal wanneer je voor een langere periode naar het buitenland gaat. Standaard is SOS Hulpverlening inbegrepen. Voor de rest kan je deze bijzondere reisverzekering helemaal zelf samen te stellen. Dit zijn de dekkingen die de Globetrotter Verzekering je biedt:

SOS Hulpverlening

 • Noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten als gevolg van een ongeval/ziekte of overlijden van jezelf of familie.

Ongevallen

 • Dekking bij overlijden (€ 25.000) of blijvende invaliditeit (max. € 75.000) door een ongeval

Bagage

 • Om je bagage te verzekeren kies je uit drie mogelijke varianten: Budget, Comfort of Premium.

Medische kosten

 • Om jezelf tegen dokters- en ziekenhuiskosten in het buitenland te verzekeren kies je uit twee varianten: Aanvullend of Volledig.

Rechtsbijstand

 • Hiermee ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Binnen Europa krijg je juridische kosten volledig vergoed. Buiten Europa geldt een maximum van € 50.000 en voor contractuele geschillen een maximum van € 5.000.

  Let op:  er is geen dekking tijdens werk. 

Aansprakelijkheid

 • Hiermee ben je verzekerd voor schade die je onbedoeld toebrengt aan anderen. Er geldt een maximum van € 1.000.000,- per gebeurtenis. Voor Australië gedt een maximum van € 1.500.000,- per gebeurtenis.

  Let op: er is geen dekking tijdens betaald werk. Wel tijdens vrijwilligerswerk.

Bagage meeverzekeren

Om je spullen die je meeneemt op reis te verzekeren kies je uit van deze drie varianten bij de dekking Bagage: 

 • Budget

Maximaal verzekerd bedrag:  € 1.500,-
Elektrische apparatuur: tot € 500,-
Mobile device: tot € 350,-
Overige bagage per item: tot € 350,-
Eigen risico per gebeurtenis bij schade aan bagage: € 75,-

 • Comfort

Maximaal verzekerd bedrag:  € 3.500,-
Elektrische apparatuur: tot € 1.750,-
Mobile device: tot € 500,-
Overige bagage per item: tot € 500,-
Eigen risico per gebeurtenis bij schade aan bagage: € 50,-

 • Premium

Maximaal verzekerd bedrag:  € 5.000,-
Elektrische apparatuur: tot € 3.500,- met een maximum van € 1.750 per voorwerp
Mobile device: tot € 750,-
Overige bagage per item: tot € 1.000,-
Eigen risico per gebeurtenis bij schade aan bagage: géén

Medische kosten meeverzekeren

Een zorgverzekering vergoedt zorg in het buitenland tegen Nederlands tarief. Bij het breken van een been in het buitenland krijg je de kosten vergoedt die gangbaar zijn voor een Nederlandse behandeling.

Toch is de zorg in het buitenland vaak anders. Dat geldt in het bijzonder voor de prijzen die men hanteert. Ga je naar een land waar de medische behandelingen duurder zijn dan in Nederland, dan loop je kans dat jij op moet draaien voor een deel van de kosten.

Om jezelf te verzekeren tegen medische kosten in het buitenland biedt de Globetrotter Verzekeringen twee mogelijkheden:

 • Medische kosten – Aanvullend

Je kunt ervoor kiezen om je zorgverzekering in Nederland door te laten lopen. Mocht je tijdens je verblijf in het buitenland voor medische kosten komen te staan, dan vergoedt je zorgverzekering, in principe, de kosten. Valt de behandeling duurder uit dan dit in Nederland zou zijn? Dan ben je er met de optie Medische kosten – Aanvullend zeker van dat Allianz Global Assistance de kosten vergoedt. Op deze manier worden toch al je zorgkosten vergoed.

 • Medische kosten – Volledig

Kies je ervoor om tijdens je verblijf in het buitenland je Nederlandse zorgverzekering stop te zetten, dan kun je met de Globetrotter Verzekering kiezen voor de optie Medische kosten – Volledig. Als je tijdens je reis medische zorg nodig hebt, dan vergoedt Allianz Global Assistance de medische kosten in het buitenland. Breng je in deze periode een bezoek aan Nederland van minder dan 21 dagen en heb je toch zorg nodig? Dan neemt Allianz Global Assistance de medische kosten in deze periode op zich.

Wintersport en bijzondere sporten meeverzekeren

Bijzondere (winter)sporten zijn sporten die een meer dan normaal risico met zich meebrengen. Deze sporten zijn niet standaard inbegrepen in de premie van de verzekering. Om jezelf tijdens deze sporten te verzekeren moet de extra dekking ‘Wintersport en bjzondere sporten’ bij de verzekering worden afgesloten.

Recreatief duiken, langlaufen, schaatsen en sledetochten zijn standaard verzekerd. Hiervoor hoef je niet een extra dekking af te sluiten.

Dit is wat Allianz Global Assistance onder bijzondere (winter)sporten verstaan:

 • Abseilen
 • Balletskiën
 • Berg- en rotsklimmen
 • Big Foot
 • Bobsleeën
 • Buckelskiën
 • Bungeejumpen / bungee jumping
 • Canape-ing
 • Canyoning
 • Catcrawl
 • Cave rafting
 • Cliff jumping
 • Cross-country skiën
 • Deltavliegen
 • Downhill mountainbiken / 
  Downhill (mountain) biking
 • Duo buckelskïen
 • Firn ski extreem
 • Firn blättern
 • Flottage
 • Fly By Wire
 • Formatiespringen
 • Freestyleskiën
 • Funboarden
 • Gästerennen
 • Glaciospeologie
 • Gletsjerskiën
 • Hanggliding
 • Heliskiën
 • Huskytochten
 • Hydrospeed
 • IJsduiken
 • IJshockey
 • IJsklimmen
 • IJswatervallen beklimmen
 • IJszeilen
 • Indoor wandklimmen
 • Kitesurfen
 • Klettern
 • Monoskiën
 • Off-piste skiën / snowboarden
 • Parachutespringen
 • Paragliding
 • Parapente
 • Paraskiën
 • Rennfiggl
 • Rodelen / rodeln
 • Schansspringen
 • Skeleton
 • Skijoring / skijøring
 • Skibob
 • Skibocken
 • Ski figuurspringen
 • Skisafari
 • Skispringen
 • Skivliegen
 • Skiwal
 • Ski-zeilen
 • Skyboot
 • Skysurfing
 • Sneeuwschoentochten
 • Sneeuwsurfen
 • Snorkelskiën
 • Snowscooter
 • Speedraces
 • Speleologie
 • Surfski
 • Swingbo
 • Tandemspringen
 • Telemarken
 • Tiefschneeskiën
 • Tijgeren
 • Tokkelen
 • Tourskiën
 • Ultralight vliegen
 • Wildwaterkanoën
 • Yetiballing
 • Zandskiën
 • Zeilvleugelvliegen
 • Zweefvliegen

Te verlengen vanuit het buitenland

Tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt. En dat geldt helemaal wanneer je op reis gaat. Daarom is goed om te weten dat je de Globetrotter Verzekering gemakkelijk kan verlengen tot een maximale duur van 24 maanden. Dit kan zelfs wanneer je op reis bent. Zorg ervoor dat je tijdig contact met ons zoekt of verleng zelf je verzekering via dit formulier.

Voordelen van de Globetrotter Verzekering:

 • Geschikt voor lange reizen tot 24 maanden
 • Tot 27 jaar recht op 10% jongerenkorting
 • Standaard (vrijwilligers)werk is gedekt
 • Geldservice: contant geld bij verlies bankpas
 • Gratis medisch advies van Reisarts
 • Te verlengen vanuit het buitenland

Annuleringsverzekering

Beschermd tegen kosten door annulering, vertraging of reisonderbreking.

Boekte je een reis en kan deze niet doorgaan, bijvoorbeeld omdat je plotseling ernstig ziek wordt? Of omdat je relatie is stukgelopen? Of moet je je reis eerder afbreken? Een annuleringsverzekering vergoedt dan de financiële schade die je hierdoor oploopt. Denk aan het aantal reisdagen dat je mist. Of een deel van de reissom die je niet terugkrijgt bij annulering.

Annuleringsverzekering Allianz

De voordelen van een Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering:

 • Kosten van annulering voor vertrek vergoed 
 • Dekking bij overlijden 1e, 2e en 3e graads familie
 • Vergoeding bij vertraging langer dan 8 uur
 • Noodzakelijke terugkeer? Volledige reissom terug bij Annulering Dubbel Zeker
 • Al vanaf 5,6%  van de reissom

Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!