AEGON

4 miljoen klanten kiezen voor Aegon. Sinds 1844 . AEGON stelt klanten in staat om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dát is hun missie. Die is relevanter en actueler dan ooit. Want of het nu gaat om zorg, onderwijs of het aanvullen van je pensioen: de overheid zorgt er niet of steeds minder voor. Dat vraagt van Nederlanders dat ze zélf voor financiële reserves en oplossingen zorgen. Veel mensen zijn daar nog niet helemaal van doordrongen. Nadenken over hun financiële toekomst en de keuzes die daarbij horen, vinden ze lastig. En saai. Geldzaken regelen is bijna niemands hobby.

Iedereen goed met geld!

Toch is het goed om je geldzaken op orde te hebben. AEGON biedt daarom hulp en komt in actie: ze willen iedereen goed met geld(zaken) maken! Of het nu gaat om je pensioen, hypotheek, beleggingen, bankzaken of verzekering. Het doel is het financiële bewustzijn én de financiële zelfstandigheid van Nederlanders vergroten. Hoe ze dat doen? Door te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven, de juiste producten en diensten te leveren en slimme hulpmiddelen aan te reiken. Zo maken ze iedereen ‘goed met geld’! Hieronder vind je een selectie van belangrijkste verzekeringsproducten van AEGON , deze zijn direct af te sluiten.

Inboedelverzekering van AEGON

Je waardevolle spullen verzekerd bij schade. Met een inboedelverzekering van Aegon woon je gewoon comfortabeler. Je kunt kiezen uit een voordelige basisverzekering of een uitgebreide allriskdekking. En, je rege.lt het eenvoudig online!

 • Als je verhuist zijn je spullen tot 2 maanden op beide adressen verzekerd
 • 24/7 praktische hulp van Aegon Schade Service
 • Mobiel en laptop verzekerd bij Allrisk
 • Premie vanaf €2,21 per maand
 • Goed verzekerd voor inbraak, brand en waterschade

Dekking

Hieronder in de tabel de verschillen tussen de Inboedelverzekering Basis en All Risk

BasisAllrisk
Dekking
Een aantal specifieke gebeurtenissen zijn verzekerdAlles is gedekt, alleen een aantal specifieke gebeurtenissen zijn uitgesloten.
Dekkingsgebied
In het woonhuis en beperkt buiten de woning in NederlandWereldwijde dekking
Verzekerd bedrag sieraden
 € 3.000,-€ 6.000,-, kan worden verhoogd
Verzekerd bedrag audio-, visuele en computerapparatuur
€ 6.000,-€ 12.000,-, kan worden verhoogd
Verzekerd bedrag kostbaarheden
€ 15.000,-€ 15.000,-, kan worden verhoogd
Verzekerd bedrag huurdersbelang
€ 6.000,-€ 6.000,-, kan worden verhoogd
Appartementseigenarenbelang
Optionele dekkingOptionele dekking
Inventaris meeverzekeren
Optionele dekking
Uitwonende studerende kinderen
Optionele dekking
Eigen risico
Eerste schade in een kalenderjaar € 100,-, volgende schade € 250,-Eerste schade in een kalenderjaar € 0,-, volgende schade € 250,-
Bron: Website verzekeraar AEGON

Bij de Basisdekking zijn een aantal met name genoemde evenementen verzekerd. Dit zijn gebeurtenissen die een grote impact kunnen hebben op jouw financiële positie. Dat zijn onder andere: brand, ontploffing, bliksem, storm, inbraak, water (uit waterleidingen e.d.) en neerslag. Bij de Allriskdekking zijn bijna alle onvoorziene gebeurtenissen gedekt. Alleen specifiek genoemde uitsluitingen zijn niet verzekerd.

Let op: In een aantal situaties ben je niet verzekerd. Bijvoorbeeld bij slijtage, of als je je spullen kwijt bent. Daarnaast zijn schades die geleidelijk ontstaan niet verzekerd. In de voorwaarden lees je wat er precies wel en niet verzekerd is.

Wat kost de Inboedelverzekering?

Eenmalige kostenEenmalige poliskosten € 6,05
Doorlopende kostenPremie vanaf € 2,21 per maand

De premie van jouw verzekering is de eerste keer hoger dan opvolgende maanden. Dat komt omdat je bij de eerste betaling premie betaalt voor de huidige en de eerstvolgende maand. Ook betaalt je de éénmalige poliskosten.

Wanneer is de Inboedelverzekering echt iets voor jou?

 • Wanneer je je spullen wilt verzekeren voor o.a. diefstal, brand- en waterschade
 • Als je nooit onderverzekerd wilt zijn
 • Als je je mobiel, laptop en tablet buitenhuis mee wilt verzekeren (bij allrisk)
 • Ga je verhuizen, dan zijn je spullen tijdelijk op twee adressen verzekerd (maximaal twee maanden).

De voordelen van de Inboedelverzekering?

 • Nooit onderverzekerd
  Aegon bepaalt jouw inboedelwaarde op basis van onder andere de grootte van je huis en je gezinssamenstelling. Als bij schade blijkt dat jouw inboedel meer waard is dan wij ingeschat hebben, betalen we toch de daadwerkelijke schade. Dit is de waarde van je spullen voordat de schade is ontstaan. Als spullen nog maar kort daarvoor zijn gekocht krijg je de nieuwwaarde, bij oudere spullen is sprake van afschrijving.
 • Verbeteringen huurhuis meeverzekerd
  Heb je zaken verbeterd aan je huurhuis? Dan zijn deze meeverzekerd.
 • Bij verhuizing is jouw inboedel tijdelijk op beide adressen verzekerd
  Als je verhuist zijn jouw spullen op zowel uw oude als het nieuwe adres verzekerd voor maximaal 2 maanden.

Opstalverzekering van AEGON

Met de opstalverzekering (Woonhuisverzekering) verzeker je je woonhuis bij schade door o.a. water, brand, of inbraak. Bij de Aegon Opstalverzekering heb je de keuze tussen een basis- en een allriskdekking.

 • Bijgebouwen met een gezamenlijke vloeroppervlakte tot 50m2 zijn standaard meeverzekerd
 • 24/7 praktische hulp van Aegon Schade Service

Wanneer is de Opstalverzekering echt iets voor jou?

 • Wanneer je jewoning wilt verzekeren voor o.a. diefstal, brand- en waterschade.
 • Als je je aangebouwde gebouwen zoals een garage of schuur meeverzekerd wilt hebben.
 • Als je niet onderverzekerd wilt zijn.

Dekking

Hieronder in de tabel de verschillen tussen de Opstalverzekering Basis en All Risk

Bij de basisdekking zijn een aantal met name genoemde evenementen verzekerd. Dit zijn gebeurtenissen die voor u een grote impact kunnen hebben op uw financiële positie. Dat zijn onder andere: brand, ontploffing, bliksem, storm, inbraak en water (uit waterleidingen e.d.) en neerslag.

Bij de Allriskdekking zijn bijna alle onvoorziene gebeurtenissen gedekt. Alleen specifiek genoemde uitsluitingen zijn niet verzekerd.

BasisAllrisk
DekkingEen aantal specifieke gebeurtenissen zijn verzekerdAlles is gedekt, alleen een aantal specifieke gebeurtenissen zijn uitgesloten.
GlasOptionele dekkingStandaard verzekerd 
SaneringskostenNiet mee te verzekerenOptionele dekking
BasisAllrisk
Eigen risicoEerste schade in een kalenderjaar € 100,-, tweede schade € 250,- (kan worden afgekocht)Eerste schade in een kalenderjaar € 0,-, tweede schade € 250,- (kan worden afgekocht)
Bron: Website Aegon

Wat zijn de voordelen van de Opstalverzekering?

 • Geen onderverzekering
  Aegon bepaalt je herbouwwaarde op basis van onder andere de grootte van je huis en het type woning. Als bij schade blijkt dat de kosten om je woning te herbouwen hoger zijn dan wij ingeschat hebben, betalen we toch de daadwerkelijke schade. Alleen als je ervoor kiest om zelf een verzekerde waarde op te geven, dan kun jewel onderverzekerd zijn.
 • Bijgebouwen standaard meeverzekerd
  Bijgebouwen zoals aangebouwde garages of schuurtjes met een gezamenlijke vloeropppervlakte tot 50m² zijn standaard al meeverzekerd
 • Uitgebreide service
  Ontvang 24/7 praktische hulp van Aegon Schade Service
 • Aegon werkt uitsluitend met duurzame schadeherstellers
  Aegon heeft een eigen netwerk aan schadeherstelbedrijven met de keurmerken GroenGedaan! of Stichting Erkend Duurzaam. Deze bedrijven staan voor milieuvriendelijk herstel van schade aan je woonhuis en/of bezittingen. 

Wat kost een Opstalverzekering bij AEGON?

Eenmalige kostenEenmalige poliskosten € 6,05
Doorlopende kostenPremie vanaf € 5,88 per maand

De premie van jouw verzekering is de eerste keer hoger dan opvolgende maanden. Dat komt omdat je bij de eerste betaling premie betaalt voor de huidige en de eerstvolgende maand. Ook betaal je de éénmalige poliskosten.

Brand! Poef… (een deel van je) huis weg. Of een dikke laag water in je huis door een plotselinge breuk in je leiding? Het gebeurt. En dán ben je blij dat je een opstalverzekering hebt (of woonhuisverzekering, net hoe je het noemt). Want daarmee verzeker je je koophuis. Bijvoorbeeld voor brand-, storm- en waterschade.

De Opstalverzekering biedt je veel zekerheid met een uitgebreide dekking én uitstekende hulp bij schade.

Huisdierenverzekering van AEGON

Verzeker je hond of kat van de beste zorg. Je wilt je hond of kat de beste zorg bieden. Juist bij ziekte of een ongeval. Met de Aegon Huisdierenverzekering kies je zelf naar welke dierenarts in Nederland je gaat en stuur je de rekening gewoon naar AEGON. Fijn idee toch?

 • Jij bepaalt naar welke dierenarts je gaat
 • Aanvullende reisdekking mogelijk voor het buitenland
 • Alle kattenrassen en alle hondenrassen zijn verzekerbaar
Huisdierenverzekering

Als je huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt vergoed AEGON de kosten 
Zij vergoeden alleen de kosten die je in Nederland maakt. De vergoeding is maximaal € 3.500,- per verzekeringsjaar, per huisdier. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor:

 • een consult bij de dierenarts;
 • opname en behandeling (inclusief operaties en narcose) als dit medisch gezien nodig is;
 • onderzoek dat nodig is om een aandoening of letsel door ongeval vast te stellen;
 • in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen;
 • hulpmiddelen voor genezing zoals verband en implantaten.

Met de aanvullende dekking Reis is je huisdier ook verzekerd in het buitenland
Zij vergoeden de kosten bij ziekte of een ongeval in Europa en aan de Middellandse Zee grenzende landen. De maximale vergoeding in het buitenland is € 1.000,- per verzekeringsjaar, per huisdier.

Met de aanvullende dekking Crematie vergoed AEGON het vervoer naar het crematorium en de crematie van uw huisdier
Zij vergoeden:

 • voor een kat maximaal € 100,-.
 • voor een hond maximaal € 150,-. 

Kies je voor de aanvullende module Reis? Dan vergoed AEGON de ziektekosten van je huisdier in Europa en aan de Middellandse Zee grenzende landen. De complete lijst met landen vind je terug in de polisvoorwaarden. De maximale vergoeding voor ziektekosten van je hond of kat gemaakt in het buitenland is € 1.000, – per verzekeringsjaar, per huisdier.

Voordelen van de Huisdierenverzekering?

 • Als je je hond of kat de beste zorg wilt bieden
  Alle kattenrassen en alle hondenrassen zijn verzekerbaar.
 • Verzekerd bij ziekte en ongeval
  Je huisdier is verzekerd voor onverwachte medische kosten bij ziekte of een ongeval.
 • Als je houdt van vrije keuze
  Bepaal zelf waar je je hond of kat laat behandelen.
Eenmalige kostenEenmalige poliskosten € 6,05
Doorlopende kostenPremie hond vanaf € 12,64 per maandPremie kat vanaf €10,16 per maand
Bron: Website AEGON

AEGON heeft een verouderingstoeslag. Dat betekent dat de premie jaarlijks stijgt omdat je hond of kat ouder wordt. De uiteindelijke premie zie je jaarlijks op uw polisblad.

De premie van jouw verzekering is de eerste keer hoger dan opvolgende maanden. Dat komt omdat je bij de eerste betaling premie betaalt voor de huidige en de eerstvolgende maand. Ook betaal je de éénmalige poliskosten.

Wanneer is de Huisdierenverzekering iets voor jou?

 • Als je niet voor een grote onverwachte uitgave wilt komen te staan
 • Als je zelf je dierenarts wilt kiezen
 • Als je op vakantie je huisdier wilt meenemen

Autoverzekering van AEGON

 • 24/7 hulp bij schade, óók in het buitenland
 • De Consumentenbond gaf in december 2019 een 8,7 voor de Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal

Zelf de dekking van je autoverzekering bepalen? Bij Aegon kan dat. Wel of geen pechhulp, een leenauto en voor welke soorten autoschade je jezelf verzekert: je zit zelf aan het stuur van je verzekering.

 • Keuze uit 5 dekkingen: WA, WA Extra en 3 Allriskdekkingen
 • De herstelbedrijven van Aegon hebben het keurmerk GroenGedaan! of Stichting Erkend Duurzaam

Dekking

Ontdek de verschillen tussen WA (Wettelijke aansprakelijkheid), WA Extra en Allrisk

je kunt voor je autoverzekering bij Aegon kiezen uit maar liefst 5 dekkingen:

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Je bent wettelijk verplicht deze verzekering af te sluiten bij je auto. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade die je aan anderen veroorzaakt met je auto. Niet alleen voor schade aan zaken maar ook voor schade aan personen. Schade aan je eigen auto is niet verzekerd.

WA-Extra

Je kunt je WA-verzekering uitbreiden met de WA-Extradekking. Met deze dekking verzeker je schade aan je auto voor een aantal veelvoorkomende oorzaken zoals:

 • diefstal of inbraak;
 • ruitschade;
 • brand;
 • weersomstandigheden zoals hagel, bliksem en overstroming.

Allrisk

Dit is de meest uitgebreide dekking die je kunt kiezen. Naast de wettelijk verplichte dekking zijn bijna alle schadeoorzaken aan je auto verzekerd. Je kunt kiezen uit drie varianten. De Allrisk Basis-, de Allrisk Compleet- en de Allrisk Royaaldekking.

De belangrijkste verschillen tussen de dekkingen op een rij

WAWA Extra Allrisk BasisAllrisk CompleetAllrisk Royaal
24/7 hulpverlening na een ongeval in Nederland en in het buitenlandJaJaJaJaJa
Letselschade en materiele schade aan anderen (bijvoorbeeld botbreuken)JaJaJaJaJa
Schade door brand, diefstal, inbraak, joyriding, storm en hagelJaJaJaJa
RuitschadeJaJaJaJa
Schade aan uw eigen auto die u zelf veroorzaakt heeftJaJaJa
Pechhulp Europa€ 125,- langs de weg€ 125,- langs de wegJa
Pechhulp NederlandJa
Lege-accuservice Nederland voor elektrische auto’sJaJa
Nieuwwaarderegeling (bij totaalverlies van uw nieuwe auto)tot 24 maandentot 36 maanden
Aanschafwaarderegeling (bij totaalverlies van uw 2e hands auto)tot 12 maanden
(als auto bij aankoop
nog geen vijf jaar oud is)
tot 24 maanden
(als auto bij aankoop
nog geen vijf jaar oud is)
Bron: Website AEGON

Wat zijn de voordelen van de Autoverzekering?

 • Je kunt rekenen op 24/7 hulpverlening bij schade, óók in het buitenland
  Kun je je auto niet meer gebruiken door een verkeersongeluk, brand of diefstal? De Aegon Schade Service staat 24/7 voor je klaar om je weer op weg te helpen. Klanten geven gemiddeld een 9,0 voor de schadeservice!
 • Je hebt veel keuzemogelijkheden
  Jekunt kiezen uit maar liefst 5 dekkingen: WA, WA Extra en 3 Allriskdekkingen. Daarnaast kun je  aanvullend verzekeren voor bepaalde modules. Zo heb je altijd de verzekering die het beste bij je past.
 • Aegon werkt uitsluitend met duurzame schadeherstellers
  Aegon heeft een eigen netwerk aan schadeherstelbedrijven met de keurmerken GroenGedaan! of Stichting Erkend Duurzaam. Deze bedrijven repareren, herstellen en/of voeren onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier.

Aansprakelijkheidsverzekering van AEGON

Goed verzekerd bij schade aan anderen of hun bezittingen. Beschadigt u, uw partner of uw kind onbedoeld iets van een ander? Of raakt iemand per ongeluk gewond door één van u? Een schadeclaim kan hoog oplopen. De voordelige Aegon Aansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van deze risico’s. U kiest voor een verzekerd bedrag van € 1.250.000,- of € 2.500.000,-.

 • Standaard dekking voor uitwonende studerende kinderen als je kinderen op de polis zijn meeverzekerd
 • Schade aan anderen door je huisdier is meeverzekerd
 • Kosten van juridische bijstand zijn meeverzekerd, als iemand je aansprakelijk stelt

Wat zijn de voordelen van de Aansprakelijkheidsverzekering?

 • Wereldwijde dekking
  De Aegon Aansprakelijkheidsverzekering geldt ook in het buitenland.
 • Geen eigen risico
  U heeft standaard geen eigen risico. U kunt wel kiezen om het eigen risico te verhogen.

Wanneer is de Aansprakelijkheidsverzekering iets voor jou?

 • Je morst per ongeluk rode wijn op het kleed van vrienden
 • Je kind schopt per ongeluk een bal door de ruit van de buurman
 • Je aangelijnde hond bijt een ander dier

Wat kost de Aansprakelijkheidsverzekering je?

Eenmalige kostenEenmalige poliskosten € 6,05
Doorlopende kostenPremie vanaf € 3,63 per maand
Bron: Website AEGON

De premie van jouw verzekering is de eerste keer hoger dan opvolgende maanden. Dat komt omdat je bij de eerste betaling premie betaalt voor de huidige en de eerstvolgende maand. Ook betaal je de éénmalige poliskosten.

Bij het openen of wijzigen van uw Aegon Aansprakelijkheidsverzekering kies je de gezinssamenstelling die bij je past
je kunt, jezelf, jezelf en je partner, jezelf met kinderen* of jezelf en je partner met kinderen* verzekeren.


Bij de dekking jezelf, jezelf en je partner, jezelf en je kinderen en jezelf, je partner en kinderen zijn onderstaande personen ook verzekerd:

 • Logés, maar alleen als ze geen andere aansprakelijkheidsverzekering hebben.
 • Huispersoneel (bijvoorbeeld je huishoudster of tuinman) tijdens het werk dat ze voor je doen
 • Inwonende (groot)ouders van jou of je partner zijn alleen meeverzekerd bij de gezinssamenstelling jezelf en je partner of jezelf en je partner met kinderen. 
 • Inwonende ongetrouwde familieleden zijn alleen meeverzekerd bij de gezinssamenstelling jezelf en je partner met kinderen.

Ook de aansprakelijkheid voor schade die je huisdieren aan anderen veroorzaken, is verzekerd.

Je bent wereldwijd verzekerd met de Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
Veroorzaak je schade in de Verenigde Staten of Canada? Dan keert AEGON maximaal € 1.250.000,- uit. Ook als het bedrag waarvoor je verzekerd bent hoger is, blijft dit maximum bestaan.

Telefoon verzekeren bij AEGON

Telefoon gestolen, laten vallen of heeft je mobiel of tablet waterschade? Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je verzekert je telefoon goed met de Aegon Inboedelverzekering. Hieronder lees je hoe je jouw telefoon kunt verzekeren, wat het eigen risico is en hoe het zit als je op vakantie bent.

Telefoon verzekeren bij AEGON
 • Wereldwijde dekking voor je telefoon bij Allrisk
 • 24/7 praktische hulp van Aegon Schade Service

Telefoonverzekering zit in onze Inboedelverzekering

Schade aan jouw telefoon is vervelend. Met de Aegon Inboedelverzekering ben je hiervoor goed verzekerd. Daar hoef je dus geen aanvullende module of aparte telefoonverzekering voor af te sluiten.

Goed om te weten

 • Je bent niet verzekerd voor bijvoorbeeld slijtage van een toestel. 
 • Diefstal buiten je woning is met de basisdekking alleen verzekerd bij een gewelddadige beroving of afpersing in Nederland. Met allrisk heb je een wereldwijde dekking.
 • We gaan ervan uit dat je goed op je spullen let. Leg je jouw smartphone bijvoorbeeld op de tafel van een publiek terras en ga je binnen afrekenen? Dan is schade of diefstal niet gedekt, omdat je het onbeheerd achter hebt gelaten.

De Aegon Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering zijn je spullen goed verzekerd. Ook de telefoon die je nu nog niet hebt, is straks gewoon meeverzekerd.

Telefoon verzekeren AEGON

Verzeker je telefoon ook op reis

Krijg je tijdens je vakantie schade aan je telefoon? Met de wereldwijde allriskdekking van de Aegon Inboedelverzekering ben je daarvoor verzekerd. Maar de Aegon Doorlopende Reisverzekering dekt deze schade ook. Heb je beide verzekeringen van Aegon? Dan is de meest gunstige dekking van toepassing.

Meld een schade aan je telefoon eenvoudig online

Heb je de Aegon Inboedelverzekering en heb je schade aan je telefoon? Meld dit dan eenvoudig en stapsgewijs online. Zo kan AEGON je het beste en het snelste helpen. En dat doen ze graag!
Let op: doe bij diefstal áltijd aangifte. Een kopie van de aangifte heb je nodig voor de schademelding.

Doorlopende Reisverzekering

 • Standaard dekking voor uitwonende studerende kinderen als uw kinderen op de polis zijn meeverzekerd
 • Standaard werelddekking bij allrisk

Zonvakantie, citytrip of skivakantie? Met de Doorlopende Reisverzekering van Aegon bent u altijd goed verzekerd.

Waar de reis ook heen gaat, met een Doorlopende Reisverzekering van Aegon ga je gerust op pad. Je bent dan verzekerd tegen diefstal, autohulp en of andere onverwachte gebeurtenissen. Je kunt kiezen uit basis of allrisk en er zijn diverse aanvullende dekkingen.

Doorlopende Reisverzekering AEGON

Wat valt er onder de standaard dekking?

Met de Aegon Doorlopende Reisverzekering ben je goed verzekerd voor onder meer materiële schade tijdens de reis. Zo zijn je spullen goed verzekerd tegen diefstal of beschadiging. En heb je thuiswonende en/of studerende kinderen, dan zijn die standaard meeverzekerd als je een polis heeft voor een “gezin met kinderen” of een “eenoudergezin”. Zelfs als ze al op kamers wonen en zelf op vakantie gaan. De leeftijd van je kind is hierbij niet belangrijk. Je kind heeft dezelfde uitgebreide dekkingen als jij.

Vergoedingen

Mocht je ziek worden op vakantie en direct medische hulp nodig hebben, dan wordt dit in de meeste gevallen vergoed. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld terugreiskosten als je eerder of later terug moet reizen dan je gepland had. Moet je onvoorzien langer blijven, dan vergoed AEGON ook een langer verblijf op je vakantiebestemming of de extra reiskosten die je maakt. Zorg wel dat je altijd direct contact met AEGON zoekt daarover.

Wat zijn de voordelen van de Doorlopende Reisverzekering?

 • Vrije keuze
  Bepaal zelf wat je verzekert zoals werelddekking, annulering en geneeskundige kosten.
 • Ook dekking bij onderwater- en wintersport
  Recreatieve onderwater- en wintersporten zijn standaard verzekerd tijdens al je vakanties en weekendtrips in het binnen- en buitenland.
 • Hulp op reis
  24 uur per dag gratis hulpverlening door Aegon Schade Service.

Doorlopende Reisverzekering dekking Basis en Allrisk

DekkingBasisAllrisk
BagageJaJa
HulpverleningJaJa
Auto pechhulpJaJa
Wintersport, duiken en gevaarlijke sportenJaJa
EuropaJaJa
BackpackersJaJa
WerelddekkingOptioneelJa
AnnuleringOptioneelJa
Medische kostenOptioneelJa
GeldOptioneelJa
ZakenreisOptioneel
Vakantie-ongevallenOptioneelOptioneel
Bron: Website AEGON

Wat kost de Doorlopende Reisverzekering?

Eenmalige kostenEenmalige poliskosten € 6,05
Doorlopende kostenPremie vanaf € 3,32 per maand
Bron: Website AEGON

De premie van jouw verzekering is de eerste keer hoger dan opvolgende maanden. Dat komt omdat je bij de eerste betaling premie betaalt voor de huidige en de eerstvolgende maand. Ook betaalt u de éénmalige poliskosten. Kies zelf de dekking die het beste bij je past. Zo ga je altijd goed verzekerd op reis.